Bejelentés


megéri benézni gyere nézz be és ajáld másoknak is


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Rendőrség
A küldetés megkezdéséhez szállj be egyrendfenntartó járműbe (ez lehet rendőrautó, swat, fbi járműve, rendőrmotor, apache helikopter, tank, stb...) majd nyomd meg a 2-es gombot (alapbeállítás esetén). Ekkor jelenik meg a képernyőn a szöveg, hogy a gyanusítottat utoljára a ... környékén látták, és a térképen megjelenik egy kis jel. Menj oda gyorsan és végezz a rendbontóval. Ez után jön a második szint. Itt már 2 embert kell levadászni az adott idő alatt. Ahogy nő a szint úgy növekednek az emberek száma is és a nehézség is. Egy kis újítás az előző részekhez képest, hogy saját bandádból toborozhatsz embereket akik segítenek lőni az autóból a célpontra. Ha teljesítettél 12 szintet, a maximális páncélzat 150 lesz.

Kamionozás
Először is teljesíteni kell a "Tanker Commander" küldetést Catalina-nál. A küldetéseket Mr. Whittaker-nél tudod elkezdeni RS Haul, Flint Country-ban. Gyakorlatilag ugyan azt kell csinálni, mint a küldetésben, azzal a könnyítéssel, ha az utánfutó leválik, van 60mp-d, hogy visszacsatold. Ha 8 kamionozós küldetést teljesítettél, napi $2000-t fog termelni a birtok. 8 küldetés után is tudsz vállalni fuvart, ha kell egy kis extra pénz.

Taxizás
Taxizni értelemszerűen taxival lehet, szóval ha beszálltál egy Taxi-ba, vagy egy Cabbie-be nyomd meg a 2-es gombot. Menj a térképen jelölt helyre, vedd fel az utast és vidd el oda, ahova menni akar. Ezt is jelöli a térkép, szóval nem nehéz. Egy kis újítás, hogy már borravalót is kapsz. Ezt egy kis mérce mutatja, hogy mennyit kapsz. Ahogy fogy az idő és törik az autó, úgy csökken a borravaló. Nem árt tudni, hogy nem fognak beszállni az autóba, ha az egy roncs. 50 utas elszállítása után a taxik kapnak nitrót.

Strici
Szállj be egy Broadway-be majd nyomd meg a 2-es gombot a küldetés megkezdéséhez. A feladat nagyban hasonlít a taxizáshoz, felveszel valakit, elviszed a kivánt helyre és kirakod. Csak itt két emberrel kell csinálni. Ahogy felvetted az első csajt el kell vinned adott idő alatt egy helyre. Ahogy kitetted, mondja, hogy majd hív ha végzett. Ekkor kell menni a másik csajért, és ugyan az a procedúra, mint az első csajjal. Az 5. kör után már vigyázni kell, hogy a megrendelők ne tegyenek kárt a futtatott csajokban.

Mentőzés
A küldetés megkezdéséhez keress egy mentőautót és beszállás után nyomd meg a 2-es gombot. A feladat egyszerű: a beteg embereket a leközelebbi kórházhoz kell vinni adott idő alatt. Első szinten 1 beteget, másodikon 2-t, harmadikon 3-at, és igy tovább. Egyszerre persze több ember is befér a mentőautóba. Az igazi nehézség a mentőzésben, hogy az autót nem lehet megjavítani, szóval a 12 szintet ugyan azzal a kocsival kell végigcsinálni anélkül, hogy felrobbanna. A 12. szint teljesítése után a maximális életed 150 lesz.

Tűzoltás
Szerezz egy tűzoltó autót, és nyomd meg a 2-es gombot a küldetés megkezdéséhez. Ekkor a már eddig megszokott módon megjelenik egy jel a térképen, ahova el kell menni és eloltani az ott égő járművet. Nincs semmi újítás az előző részekhez képest, talán csak annyi, hogy néha az égő embert kell oltani. Amit nem árt tudni, hogy a tűzoltóautó tűzálló, szóval nem kell attól tartani, hogy meggyullad. Viszont nem lehet megjavíttatni, vigyázni kell a kocsira mind a 12 szinten keresztül. Ha megvolt a 12. szint is, Carl is tűzálló lesz.

Rablás
Egy kis extra pénzt tudsz keresni házak kifosztásával, ahogyan azt a küldetésben megtanultad. A küldetés megkezdéséhez szállj be egy fekete Boxville-be 22:00 és 06:00 között, majd nyomd meg a 2-es gombot. Ekkor a kirabolható házak ajtajánál egy kis sárga jel jelenik meg. Állj az ajtóhoz jó közel, hogy kevesebbet kelljen cipekedéskor sétálni. Menj be a házba és halkan vidd ki a holmit. Ha észrevesznek, vagy 10mp-ed, hogy elhagyd a házat és elkerüld a rendőröket. Ha a 10mp után még bentvagy a házban, akkor rádhívják a zsarukat. Ha elloptál mindent amit tudsz, menj a kocsival a rejtekhelyre, amit jelez a térkép is.

Parkolás
Először is teljesíteni kell a 555-WE-TIP küldetést San Fierro-ban. A parkolós küldetést a Vank Hoof Hotel előtt lehet elvállalni, de csak abban az egyenruhában, amit a 555-WE-TIP küldetés teljesítése után kaptál. Ezt megtalálod a ruhásszekrényedben a save house-okban. Eleinte egyszerű, majd egyre nehezebb lesz a feladat. Adtt idő alatt kell autókat parkoltatni. Viszont van 2 másik parkolós munkás akik elől el kell halászni a kocsit. Ha rátámadsz valamelyikre 20mp-t vesztesz az idődből. Az autó parkolásánál az idő fontosabb, mint a kár amit teszel a kocsiban és ahogy beállsz a parkolóba. Viszont több pénzt kapsz, ha kevesebb a sérülés a kocsin és párhuzamosabban állsz be a parkolóba. 5 szintet kell teljesíteni. Ez után a Hotel napi $2000-t fog termelni.

BMX Challenge
Az első küldetés teljesítése után lehet próbálkozni, de nem érdemes egészen addig, amíg a bicikli skill 80% alatt van, mert nem fogsz tudni elég magasat ugrani. A küldetést egy bicikli parkban tudod elkezdeni, ahol az első küldetésben keresztül bicikliztetek. Szállj fel az itt található BMX-re a feladat megkezdéséhez. Ekkor kapsz 10mp-et, hogy felszedd a következő karikát. Minden karika újabb 10mp-t ad az órához. Ha lejár az idő, természetesen elbuktad a feladatot. Ha leestél a bicikliről van 20mp-ed hogy visszaszállj. Ha összeszedted az összes karikát időn belül, akkor teljesítetted a feladatot. Bónuszt nem kapsz, de kell a 100%-hoz.

NRG-500 Challenge
A feladat megkezdéséhez szállj fel az NRG-500-ra, amit a dockokban találsz az import/export garázs közelében egy fedett épületben. A feladat ugyan az, mint BMX-el, gyűjtsd össze a karikákat időn belül, ha leesel 25mp-d van, hogy visszaszállj. És ez is kell 100%-hoz.

Chiliad Challenge
A kihívás három részből áll, mind három downhill biciklizés. Az elsőnél ha leesel a bickliről 25mp-d van, hogy visszaszállj. A második egy downhill checkpont verseny. Első helyen kell végezni. Fontos, hogy ne próbáld likvidálni az ellenfeleidet drive-by stílusban, mert diszkvalifikálnak a versenyből. Bónuszt nem kapsz, de kell a 100%-hoz.

Kőfejtő
Az Explosive Situation küldetés teljesítése után egy bulldozer ikon jelenik meg a térképen. A küldetés megkezdéséhez menj a jelölt helyre, és állj bele a piros körbe. 7 küldetést kell megcsinálni, mindegyik különböző. Bónuszt nem kapsz a teljesítésükkel, de kell a 100%-hoz

Lowrider Challenge
A Cesar Vialpando küldetés teljesítése után válik elérhetővé. Ahol a küldetés volt, ment oda, ott található a fal mellett egy ember, és előtte egy piros kör. Állj bele a piros körbe, és menj be a parkolóba a hidraulikus low rider-eddel. Ugyan az lesz a feladat, mint a küldetésben, csak talán egy kicsit nehezebb. A megfelelő gombot a megfelelő időben kell lenyomni. Ha sikerült pontot kapsz érte, ha hibázol a pontot az ellenfeled kapja. Egy ilyen verseny után legközelebb csak másnap próbálkozhatsz újra egy kis extra pénzért.

Utcai versenyek
Illegális utcai versenyzésre is van lehetőségünk. A térképen egy kockászászló jelzi a helyeket, ahol tudsz versenyezni. Itt válaszd ki a pályát, és nyomj select-et. A cél, hogy elsőként érj célba, minden checkpointot érintve. Ha megsemmisül az autód, vagy likvidálod az ellenfelet fegyverrel, akkor veszítettél. Ha elhasztad a járműved 25mp-d van, hogy visszaszállj. Minden megnyert versenyért $10000-t kapsz.

Tehervonat
A vonatok Los Santosban az Unity Station-nél vagy a Market Station-nél, San Fierro-ban Cranberry Station-nél, Las Venturasban Sobell Train Yards-nál, Linden Station-nál és Yellow Bell Station-nél állnak meg. Lopd el az egyik állomásnál a vonatot mikor megáll. Ha megvolt, nyomd meg a 2-es gombot a küldetés megkezdéséhez. Ekkor a térképen megjelenik egy ikon (a következő állomást jelzi), ahova el kell menni. A cél, hogy a motort a piros jelnél állitsd le. Ha a vonat más része áll meg a piros jelzésben, az a checkpoint nem számít. Elbukod a küldetést, ha lejár az idő, vagy ha kisiklik a vonat. Egy szint teljesítéséhez, egymás után 5 sikeres megállást kell produkálni. Ha megvan az első szint, szállj ki a vonatból és szerezz egy másikat. Ha megvan a második szint is, $50000-t kapsz jutalmul.

Futár
3 fajta futár feladat van, mindegyik városban más. Itt is vannak nehézségi szintek, mint az autós küldetések nagy részénél. Ezeket a futár feladatokat két kerekű járművel kell teljesíteni. Pattanj fel a megfelelő járműre, nyomd meg a 2-es gombot és ezután már csak a kijelölt helyre kell elcipelni a cuccot, adott időn belül. Minél pontosabban dobod célba a csomagot, annál több pénzt kapsz jutalmul.
Los Santos

Hogy elkezd a feladatot a Roboi`s Food Marttal szemközt parkoló BMX-re kell felpattannod

San Fierro


Hogy elkezd a feladatot a Hippy Shopper mellett található Freeway-re kell felpattannod.

Las Venturas


Hogy elkezd a feladatot a Burger Shot mellett parkoló Faggio-ra kell felpattannod.

Import & Export
A Customs Fast Track küldetés után tudod a garázsba gyűjteni az autókat. Semmi változás az eddig megszokott módszerhez képest. Begyűjtöd a listán szereplő autókat, a daruval felemeled a hajóra (ez újítás :) ) és kapsz egy kis összeget érte. 3 lista van, mindegyik listán 10 autóval. Ha kész az első lista, akkor kapod meg a másodikat, és igy tovább. Összesen tehát 30 autót kell begyűjteni. Ha mind megvan, innen a begyűjtött autókat bármikor elviheted, és kapsz egy nagyobb pénzösszeget is.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!